Top Notch en Rabobank slaan handen ineen rondom PASSI

Top Notch en Rabobank slaan handen ineen rondom PASSI

Top Notch en de Rabobank werken samen rondom het onlangs gelanceerde Rabobank PASSI. Met het jongerenplatform biedt Rabobank jongeren de kans hun talenten te ontdekken of hun droombaan te vinden. Top Notch heeft zich voor tenminste een jaar verbonden aan Rabobank PASSI en biedt gedurende die periode talent de kans om zichzelf verder te ontwikkelen. 

In het kader van Rabobank PASSI worden zes jonge talenten gekoppeld aan een gevestigde artiest. Samengaan zij de studio in enwerken aan een track en bijbehorende videoclip. De eerste samenwerking istussen Mael, eerstejaarsstudent aan de Herman BroodAcademie enartiest Jonna Fraser. Het maakproces wordt in beeld gebrachten de track die daaruitvoortvloeit begin januari digitaal uitgebracht. 

Via Rabobank.nl/passi maken jongeren tussen de 12 -18jaar met een PASSI-pinpas kans op unieke masterclasses, workshops en diverse stageplekken: in de muziek, maar ook bij influencers en diverse bedrijven in fashion, tech of gaming.Naast deze kansen biedt Rabobank PASSI ook inspiratie, tips en voordeeltjes.Catelijn Schönfeld, lead marketeer Jonge Klanten van de Rabobank: “We willen jongeren inspireren om zo veel mogelijk uit zichzelf te halen. Door ze zelf aan het roer te zetten en te helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten. We hopen hiermee een basistekunnen vormen voor een gezond financieel leven, nu en in de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat we met Top Notch aan onze zijde deze doelgroep als geen ander kunnen bereiken en motiveren.”


Jonna Fraser

Na het winnen van de Popprijs met rapcollectief New Wave bestormde Jonna Fraser in 2016 solo de streaming charts. Zijn hit ‘Do or Die’ met Broederliefde is goed voor miljoenen Spotify streams en ook opvolger ‘Ik Kan Je Niet Laten’ is een grote hit. De EP ‘Blessed’ was zijn derde binnen een jaar en leverde Jonna Fraser een nummer 1 positie op in de albumchart. In 2017 bracht hij zijn debuutalbum Jonathan uit en was hij met live-band onder andere te zien op Pukkelpop en Lowlands. Alsof dat nog niet genoeg is kwam precies een jaar na ‘Blessed’ de opvolger ‘Blessed II’ uit, die ook op #1 in de albumchart terecht kwam. Het mag duidelijk zijn dat Jonna Fraser niet stil zit en vastberaden is aan de top van de Nederlandse hiphop scéne te blijven.

Mael

Mael is een eerstejaarsstudent aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Hij rapt en zingt en werd via Instagram ontdekt door onder andere producer Reverse en Kees de Koning. November 2017 tekende hij zijn contract bij Top Notch. Begin januari zal Mael in samenwerking met Jonna Fraser de eerste track in de reeks voor Rabobank PASSI uitbrengen.