Roxeanne Hazes nieuwe huisband De Wereld Draait Door

Roxeanne Hazes nieuwe huisband De Wereld Draait Door

Roxeanne Hazes is komend seizoen de huisband van De Wereld Draait Door. De zangeres zal met haar band elke laatste vrijdag van de maand in de media-uitzending van DWDD spelen. Roxeanne Hazes bracht vorige week haar tweede single ‘In Mijn Bloed’ uit, het titelnummer van haar aankomende debuutalbum. “In Mijn Bloed” werd op dezelfde dag door Radio 2 uitgeroepen tot Top Song.

Roxeanne Hazes: “Ik vind het echt een enorme eer dat ik hiervoor ben gevraagd door De Wereld Draait Door. Mijn debuutalbum voelt als een nieuw begin en het is te gek wanneer dat al gelijk wordt gewaardeerd. Ik kan niet wachten om samen met mijn band te spelen in deze bijzondere uitzendingen.”

Hetzelfde gebeurde afgelopen voorjaar, toen haar eerste single ‘Ik Was Toch Je Meisje’ ook Radio 2 Top Song werd. Het nummer was meteen een groot succes en werd dagelijks op veel Nederlandse radiozenders gedraaid. Online staat de teller inmiddels op bijna een miljoen streams en evenveel views voor de bijbehorende videoclip.

Het debuutalbum van Roxeanne Hazes, ‘In Mijn Bloed’, verschijnt op 1 september. Op 7 september wordt de plaat gepresenteerd in de Melkweg in Amsterdam. In oktober en november toert Roxeanne Hazes met haar band door het land.

Eerdere huisbands van De Wereld Draai Door waren Roel van Velzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back to the Zoo, Chef’Special, The Kik, Tangarine, Typhoon, Lucas Hamming en Sue the Night.

Beluister de nieuwe single ‘In Mijn Bloed’ via de digitale kanalen en bekijk hier de videoclip


Roxeanne Hazes - In Mijn Bloed

Youtube: http://bit.ly/inmijnbloed
Spotify: http://bit.ly/bloedspot
iTunes: http://bit.ly/bloedtune
Deezer: http://bit.ly/bloeddeez
Apple Music: http://bit.ly/bloedapp