Ronnie Flex en Famke Louise verbreken Nederlands Spotify-record

Ronnie Flex en Famke Louise verbreken Nederlands Spotify-record

Vrijdag verscheen het nummer ‘Fan’ van Ronnie Flex en Famke Louise en ook de spraakmakende video op Youtube.  Het populaire gelegenheidsduo heeft meteen een Nederlandse Spotify-record verbroken voor de meeste streams op één liedje in een dag. 

//www.youtube.com/embed/eM2kZnyUfWs

‘Fan’ behaalde in 24 uur meer dan 650,000 streams. Het vorige record stond op naam van Boef, die met ‘Habiba’ in een dag 530,000 streams wist te vergaren. De video is al meer dan 1.5 miljoen keer bekeken en staat #1 trending in Nederland en België.  Ronnie: “Ik ben heel erg dankbaar voor alle love, geloof in jezelf en doe je best op school”. Er werd door de fans reikhalzend uitgekeken naar de samenwerking tussen Ronnie Flex en Famke Louise nadat bekend werd dat de twee samen de studio in waren gedoken. Famke zegt over het succes: “Niks is onmogelijk, ik ben op dingen, ongelooflijk”.

Aanstaande donderdag sluiten Ronnie en Deuxperience de Rémi Tour af met een 'Grand Finale' in de Paradiso. De show was binnen no-time uitverkocht en krijgt een vervolg op zaterdag 17 maart. Momenteel maakt de rapper zich ook klaar voor de release van zijn nieuwe album 'NORI' dat binnenkort zal verschijnen.