Patrick Laureij op 18 juni in Paradiso met ‘Dekking Hoog’

Patrick Laureij op 18 juni in Paradiso met ‘Dekking Hoog’

 

De Rotterdamse comedian Patrick Laureij brengt een comedy-album uit bij Top Notch en kondigt een extra show aan in Paradiso. Op 18 juni speelt Laureij in samenwerking met Bunker Theaterzaken in de legendarische poptempel te Amsterdam. De kaartverkoop gaat per direct van start via de website van Paradiso, kaarten zijn 15 euro per stuk. Dit najaar verschijnt het album ‘Dekking Hoog’, een registratie van deze uiterst succesvolle theatertournee. 

Laureij (1982) stapte voor het eerst in 2006 het podium op, tijdens de Rotterdamse Talent Night. Een jaar later deed hij mee aan het Knock Out Comedy Festival, waarna hij de smaak goed te pakken kreeg. Hij kwam bij Toomler uit en werd aan de hand genomen door diverse collega’s uit het vak. Met als gevolg dat hij zich in 2009 lid kon noemen van de Comedytrain. 

 
Patrick is een comedian. Zo stond hij meerdere malen op Lowlands, stond hij in de voorprogramma’s van o.a. Theo Maassen en Fresku en later met partner-in-crime Daniël Arends. Hij werd de winnaar van de publiek- en juryprijs van Cameretten 2013. Zijn debuutshow ‘Dekking Hoog’ werd een gigantisch succes; onlangs nog speelde hij een latenight voor een uitverkocht Carré en vorige week sloot hij zijn officiële tournee af met 3 avonden uitverkocht Oude Luxor in R’dam. Om dit succes te vieren presenteren Bunker Theaterzaken en Top Notch gezamenlijk een extra show in Paradiso, Amsterdam.
 
En dat is dan echt de aller-allerlaatste keer om deze show live te kunnen zien.


Comedian Patrick Laureij ‘Dekking Hoog’ in Paradiso
18 juni 2017
15 euro per stuk
Waarom? Daarom 
De kaartverkoop is per direct gestart via 
https://paradiso.nl/