Nieuwe single Nicole Bus in aanloop naar debuutalbum

Nieuwe single Nicole Bus in aanloop naar debuutalbum

In aanloop naar het debuutalbum van de Amsterdamse zangeres Nicole Bus verschijnt vandaag de smakelijke video van haar nieuwe single ‘Saoto Soep’. Op het nummer, dat vernoemd is naar het Javaanse gerecht, staat ook een gastbijdrage van de Eindhovense rapper Braz. De single is vanaf morgen op alle digitale kanalen te beluisteren.

//www.youtube.com/embed/zYtB9dPFtMg

‘Magnolia’ zoals het album heet, staat volgens de zangeres voor een nieuw begin “De bloesemboom geeft altijd een nieuw seizoen aan en staat dan vol in zijn glorie. Het is een nieuw begin. De featurings en de muzikale ontwikkeling zie ik als een bloesemboom die is volgroeit. Dit album is een nieuwe kant, nieuw seizoen, nieuw hoofdstuk.”

Had Nicole haar vorige EP nog volledig zelf geproduceerd, is dat bij dit album iets anders. Uiteraard staan er nog steeds zelfgemaakte producties op de plaat, maar dit keer stond Nicole meer open voor nieuwe, andere invloeden. Daarom staan er op deze plaat onder meer samenwerkingen met producers Djermo (Lijpe, Sevn Alias), Soulsearchin’ (Mr. Probz, Jayh), Hayzee (Zwart Licht, Skinto) en Deejay Abstract (Hef, Digitzz).

‘Magnolia’ komt op 17 maart uit. De tracklist is hieronder vast te bekijken.

1. Enthousiast - Intro
2. Grammies
3. Als Een Ster
4. De Zon
5. Loet (ft. Mael) 
6. Witte Wijn
7. Insomnia (ft. Hef)
8. Gabriel (ft. Kempi)
9. Voor Jou (ft. James Watss)
10. Oeshalala
11. Saoto Soep (ft. Braz)
12. Onzin (ft. Adje)
13. Ik Wil Jou
14. Top Notch
15. Vader