Nieuwe single ANBU met Kempi en Victoire

Nieuwe single ANBU met Kempi en Victoire

De nieuwe single van ANBU ‘Gang Gang’ is vanaf vandaag overal te beluisteren. Het is de eerste release van de heren uit Venlo bij Top Notch. Jiri11 en MennoBoomin’ worden op de track bijgestaan door Kempi en Victoire.”Het is een droom die uitkomt”, vertelt Jiri, “Kempi is een legend en het is heel mooi om met hem samen te werken.”

//www.youtube.com/embed/1AYKPvIO2cg

Het collectief is de afgelopen jaren flink aan de slag gegaan. Zo kwam er niet alleen een mixtape (Nevlo) uit, maar dropte ze ook de ‘Glocus Toekomst EP’ en twee albums genaamd ‘Het Zonnige Zuiden’ en ‘Onweerspellende Wolken’. Eerder omschreef 3voor12 de muziek van de jongens als ‘curieuze, lichtvoetige en melodieuze trap in een maffe mengelmoes van Engelse slang, Limburgse straattaal (!!) en een vrachtlading aan zachte G’s.’

ANBU werkte voorheen al samen met Lil Saint en onlangs leverde ze een gastbijdrage op ‘Love Song’ van Bizzey. Ze dropte verscheidenen clips van onder andere ‘Real Real’, ‘Barkie op Zak’, ‘Fendi’ en nu is daar ‘Gang Gang’ met Kempi en Victoire, die zojuist is verschenen op het Youtube kanaal van Top Notch.