‘Dekking Hoog’ van Patrick Laureij 10 september om 22.30 uur te zien op NPO 3

‘Dekking Hoog’ van Patrick Laureij 10 september om 22.30 uur te zien op NPO 3

De Rotterdamse comedian Patrick Laureij brengt op 8 september een comedy-album uit bij Top Notch ism Bunker Theaterzaken. Deze show is op 10 september te zien bij de VARA op (NPO 3, 22.30 uur).

Laureij (1982) stapte voor het eerst in 2006 het podium op, tijdens de Rotterdamse Talent Night. Een jaar later deed hij mee aan het Knock Out Comedy Festival, waarna hij de smaak goed te pakken kreeg. Hij kwam bij Toomler uit waar hij aan de hand werd genomen door diverse collega’s uit het vak. Met als gevolg dat hij zich in 2009 lid kon noemen van de Comedytrain. 

//www.youtube.com/embed/YkO-SNSsymQ

In 2013 won hij zowel de publiek- als juryprijs van Cameretten. Sindsdien speelde hij meerdere malen op Lowlands, stond in de voorprogramma’s van o.a. Theo Maassen, Fresku en Anouk in de Ziggo Dome en speelde hij een dubbelvoorstelling met partner-in-crime Daniël Arends.

Zijn debuutshow ‘Dekking Hoog’ werd een gigantisch succes; onlangs nog speelde hij een latenight voor een uitverkocht Carré en  sloot hij zijn officiële tournee af met 3 avonden uitverkocht oude Luxor Theater in Rotterdam en een uitverkocht Paradiso waar zijn elpee is opgenomen. Als kers op de taart is ‘Dekking Hoog’ genomineerd voor de Neerlands Hoop (de cabaretprijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief). Om dit succes te vieren presenteren Bunker Theaterzaken en Top Notch gezamenlijk een dubbel-elpee van zijn debuutshow "Dekking Hoog Live in Paradiso". De show, die eerder dit jaar is ogenomen in de Kleine Komedie is op 10 september bij de VARA te zien op NPO3 om 22:30 uur.

De dubbel-elpee van ‘Dekking Hoog’ is verkrijgbaar via o.a. Velvet MusicPlato en Bol.com.  Ook ligt het vinyl vanaf 8 september in de lokale speciaalzaak.

Patrick Laureij - Dekking Hoog (pre-order)
Bol.com: http://bit.ly/dekkingbol
Plato: http://bit.ly/dekkingplato

iTunes: http://bit.ly/dekkingtune

Velvet Music: http://bit.ly/dekkingvelvet

Patrick Laureij - Prullenbakkie

Youtube: http://bit.ly/bakkietube
Spotify: http://bit.ly/bakkiespot
iTunes: http://bit.ly/dekkingtune
Deezer: http://bit.ly/bakkiedeez
Apple Music: http://bit.ly/dekkingapp