Ares presenteert nieuwe EP op 25 september met gratis concert en korte film

Ares presenteert nieuwe EP op 25 september met gratis concert en korte film

Op 25 september verschijnt ‘Alleen In De O’, de nieuwe EP van Ares. Met ‘Alleen In De O’ volgt hij zijn debuutalbum Road Trip (2014) op. De EP wordt voorafgegaan door een korte film en gratis concert op 11 september in Q-Factory Amsterdam voor de grootste fans. Sinds de release van zijn debuutalbum speelde Ares op poppodia door het hele land en op diverse festivals. Ares is ook onderdeel van het succesvolle New Wave album. Bekijk nu de trailer van de begeleidende film ‘Alleen In De O’.

//www.youtube.com/embed/hT8eQs_cCHE

Korte film
Wat begon als een idee voor een videoclip bij een nieuwe track groeide de afgelopen maanden uit tot een heuse korte film. De EP fungeert als de soundtrack van de film en is het resultaat van maandenlange studiosessies waar ruim 100 opzetjes en tracks uit voortkwamen. Eerder deelde Ares al een flink aantal ‘afvallers’ middels de mysterieuze mixtape ‘?’. Ares: “Het is een heel creatieve periode geweest. De tracks zijn naar mijn mening een nieuwe combinatie van rap en zang tracks en een stuk volwassener dan mijn vorige werk. Het gaat over de dingen die je meemaakt na het uitbrengen van je debuutalbum en hoe je na het touren weer terugkomt in jouw stad, waar helemaal niks is.”

De tracklist van ‘Alleen In De O’
1. Alleen In De O
2. Verboden Fruit
3. 162
4. Van Ons Zijn (feat. Marone)
5. Aan Het Rijden Door De Stad Met Skibesh
6. Ze Hoort Bij Mij
7. Designer

In aanloop naar de release op 25 september delen we de film ‘Alleen In De O’ in vier delen op het Top Notch Youtube kanaal. Het eerste deel zie je volgende week. Van de track ‘Ze Hoort Bij Mij’ verschijnt binnenkort nog een videoclip.

Gratis concert
Op 11 september vieren we vanaf 20:00 uur de nieuwe muziek en beelden met een gratis optreden in Q-Factory Amsterdam. Deze thema-avond trappen we af met een screening van de film, gevolgd door een optreden en vraaggesprek met Ares. Je kunt hier gratis bij aanwezig zijn door te mailen naar alleenindeo@aresmusic.nl en je op aanwezig te zetten op het Facebook event. Er is geen minimumleeftijd, iedereen is welkom.

Ares speelde sinds de release van Road Trip, eind 2014, onder meer op Solar, De Wereld Draait Buiten, Appelsap, Paaspop en Bevrijdingsfestival Groningen. Ook gaf hij shows in Tivoli, Paradiso en de Effenaar.