Eerste Single & Videoclip Mozes And The Firstborn

De jonge garagerockers uit Eindhoven, Mozes & the Firstborn, hebben een platencontract getekend bij platenmaatschappij Top Notch. Dit vertelden zij aan 3voor12Radio, waar ze te gast waren in het kader van de 12van3voor12.

Melle Dielesen, Raven Aartsen, Ernst-Jan van Doorn & Corto Blommaert zijn blij met de signing en voelen zich meteen comfortabel tussen alle rappers op het label: "Alle leuke dingen komen uit Eindhoven! Naast Kempi en Fresku moest er nog eentje bij. I Got Skills is onze hiphop track! Soort van..."

'I Got Skills' is niet alleen hun hiphop track, maar ook hun eerste single. De bijbehorende videoclip, geschoten door de band zelf, is een verfilming van hun vriendschap en de onderlinge kwajongensstreken. Ook is het kwartet druk bezig met het debuutalbum:  "Alles is opgenomen, we moeten alleen nog de mix afmaken. Her en der nog een tamboerijntje, enzo", vertelt frontman Melle Dielesen aan 3voor12.

//www.youtube.com/embed/CfhMdBez4b4

Aanstaande zaterdag wordt 'I Got Skills' officieel gepresenteerd tijdens Noorderslag in de Marathonzaal. De single is vanaf vrijdag te downloaden via iTunes & te streamen via Spotify. Ook is de single verkrijgbaar als 7".