Nieuws

 1. Frenna & Diquenza droppen onverwachts album ‘We Don’t Stop’

  Precies een jaar geleden scoorde Frenna zijn allereerste nummer 1 hit met Diquenza, Emms en Jonna Fraser, ‘My Love’ en zo nog meer tracks. Om alle fans te bedanken voor het aanhoudende succes dropt Frenna vandaag een gloednieuw album samen met producer Diquenza, ‘We Don’t Stop’.

 2. Belgische zanger Wally presenteert ‘Uitzicht’

  Vandaag vertelt Wally zijn eigen verhaal, zijn eigen droom die werkelijkheid wordt.Ook al doet de naam van zijn eerste single ‘Misère’ anders vermoeden, Wally vindt het belangrijk om te focussen op het mooie en positieve in de wereld.

 3. Jack Parow back on top met ‘Afrika 4 Beginners’

  Na een lange periode brengt Jack Parow eindelijk een nieuw project onder Top Notch. Eerder bracht de Zuid-Afrikaanse zijn compilatie-album ‘Back On Top’ uit en de video van Boepens Vark. Het 18 tracks tellende album is nu via alle digitale kanalen te beluisteren.

 4. Idaly releast ‘NU’

  Vandaag verschijnt de ‘NU’ EP van Idaly. De productie ligt volledig in de handen van Reverse en Garrincha. Voor zijn nieuwe project werkte Idaly met Jonna Fraser, Bokoesam, 3robi, Cartiez, Abigail Johnson en Cho. Tevens is de video van 'Verdient' nu te zien op Youtube.

oktober 2017
 1. Unieke samenwerking tussen Timor Steffens, Cho en Spanker

  Internationale topdanser en choreograaf Timor Steffens, rapper Cho en producer Spanker lanceren vandaag samen een nummer ‘Pay Us’. Een eenmalige unieke samenwerking waarin ze samen onderzoeken wat goede muziek dansbaar maakt.