Soul'Art

Soul'Art

Soul'Art is een groep uit Mechelen en Vilvoorde bestaande uit M13, Jazzy Bench, Zed, Sparrow en Martha Canga Antonio. De ziel van deze muziekgroep bestaat uit hiphop, soul en echtheid. Soul'Art brengt zang en rap samen in het Nederlands, Frans en Engels.

Hiermee willen ze zowel de taalgrens als internationale grenzen overschrijden. Tijdens hun pril bestaan slagen ze hier al in met optredens van Luik tot Antwerpen en Brussel tot Amsterdam.

In september 2015 kwam hun eerste mixtape 'Soul'Park: Love & Politics' uit op de urban site FLUS.be, enkele dagen later werd dit ook mogelijke via de Nederlandse site Puna.nl.

Op 11 november kwam de tweede film 'Black' van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah uit. Martha, de zangeres van de groep vertolkt de hoofdrol in deze film en Soul'Art verzorgde 2 tracks voor de soundtrack.

Na een mini-tour doorheen België voor hun mixtape en het winnen van 'Rookie Of The Year 2015' op de Vlaamse Rap Awards stonden ze deze zomer op festivals als Les Ardents, Laundry Day en Maanrock.

En als dat nog niet de kers op de taart was sleept de groep net voor het einde van hun spectaculair jaar een contract bij het platenmaatschappij Top Notch binnen.