Ares

Ares

Nadat Ares in het voorjaar van 2012 zijn eerste EP 'Dichterbij' met de wereld deelde, besloot de jonge artiest zich op te geven voor een talentenjacht van BNN genaamd 'The Next MC'. Aan de rapper was het de taak om zich tegenover drie juryleden te bewijzen als hét nieuwe raptalent van Nederland. Ares wist zich op te werken tot de finale, maar wist deze niet te winnen. Hij hoefde er echter niet om te treuren, want langzaam maar zeker ontwikkelde er zich een buzz rondom de rapper. Later dat jaar stond Ares in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, kwam hij meerdere malen op de radio en werd hij genomineerd voor een State Award voor beste nieuwkomer.

Met zijn debuutalbum in het achterhoofd bracht Ares in februari van 2013 de single 'Regenboog' uit, die positief werd ontvangen. Toen de rapper niet veel later zijn tweede EP 'Zolang De Wereld Draait' uitbracht, tekende hij bij Top Notch waar hij tot op het heden deel van uitmaakt. In het najaar zorgde een EP in samenwerking met collega Fotosynthese ervoor dat Ares op verschillende podia in het land kwam te staan.

Inmiddels is in oktober van 2014 Ares' langverwachte debuutalbum 'Road Trip' verschenen. De verwachtingen voor deze plaat waren hoog gespannen, met zowel 3voor12 als OOR die de rapper uitriepen tot één van de beloftes van het komende jaar. Of Ares' deze beloftes waar heeft gemaakt kun je nu zelf bepalen, want Road Trip ligt in de winkels en is te beluisteren op Spotify en Deezer.